FORD TRANSIT CONNECT
3.650 €
Марка – Ford
Модел – Fiesta
Година – 2007г.
Гориво – Diesel
Мотор – 1735 cm3
Поминати km – 151.533
Информации –
Регистрирана до 12.06.2020 година

Продажба 02/3290-440

Информации за возилото

Возилото не е од увоз; редовно сервисирано; купено од првиот сопственик; одлична состојба, оригинални 2 клуча;

ФАС-ВАС ВАСКО ДООЕЛ

Продажба на возила

Адреса: Ул.Перо Наков бр.118
Во кругот на МЗТ

Тел: 02/3290-440