Информации за возилото

Регистрирана до 18.07.2020 година
Возилото е редовно сервисирано; одлична состојба, фул опрема;

ФАС-ВАС ВАСКО ДООЕЛ

Продажба на возила

Адреса: Ул.Перо Наков бр.118
Во кругот на МЗТ

Тел: 02/3290-440